Blog - zajímavé články z oblasti logistiky

Stránky:  1 2 3 4 5 6   »

Soubor přeprav technologií z Chlebovic do západní Francie

Přidáno: 18. 12. 2023

Realizovali jsme přepravu technologických zařízení z Chlebovic do západní Francie, s šířkou 3,5 metru a výškou do 4,3 metru. Děkujeme za důvěru!

Pokračování článku

Přeprava konstrukcí

Přidáno: 18. 12. 2023

Uskutečnili jsme mezinárodní nadrozměrnou přepravu z místa Sviadnov do destinace Rotterdam. S šířkou 2x 5,2 metru, jsme vděční všem za perfektní provedení této úlohy a zákazníkovi za důvěru v kvalitu našich služeb!

Pokračování článku

Nadrozměrná přeprava z Bad Oyenhausenu do Ždaru nad Sazavou

Přidáno: 2. 6. 2023

Realizovali jsme mezinárodní nadrozměrnou přepravu z německého Bad Oyenhausenu do českého města Žďár nad Sázavou. Přeprava zahrnovala výjimečně velký náklad o rozměrech 25x3,2x4,45 metrů a váze 95 tun, což představovalo významnou výzvu pro všechny zúčastněné. Díky důkladnému plánování, zkušenostem a…

Pokračování článku

Nadrozměrná přeprava z Brna do Warszawy

Přidáno: 2. 6. 2023

Podívejte se na další realizaci nadměrné přepravyBrna do Warszawy.

Děkujeme zákazníkovi za důvěru.

Pokračování článku

Nadrozměrná přeprava materiálu

Přidáno: 5. 5. 2023

Uskutečnili jsme nadrozměrnou přepravu dvou nákladů ze Štětí do německého Bremerhavenu o rozměrech 22x4,5x4,5 metrů. Postarali jsme se o veškerou logistiku a přepravu s vynikající profesionalitou a pečlivostí. Výsledkem bylo dokonalé provedení přepravy bez jakýchkoliv problémů. Děkujeme za projeveno…

Pokračování článku

Přeprava zemědělské techniky - pásového rypadla

Přidáno: 5. 5. 2023

Realizovali jsme další přepravu zemědělské techniky a to rýpadla z Mostu do Ostravy. Pásové rýpadlo o hmotnosti 31 tun bylo bez problémů přepraveno na místo určení díky vynikající organizaci a profesionalitě společnosti. Děkujeme za projevenou důvěru.

Pokračování článku

Přeprava technologií z Frýdku-Místku do jižní Francie

Přidáno: 13. 4. 2023

Další úspěšná realizace nadrozměrné mezinárodní přepravy. Jednalo se o zakázku z Frýdku-Místku do jižní Francie pro našeho klienta. Využili jsme specializovaného vozidla a zabezpečili jsme bezpečnou montáž a přepravu. Děkujeme za projevenou důvěru!

Pokračování článku

Nadrozměrná přeprava Tatry z Kopřivnice do Bremerhavenu

Přidáno: 13. 4. 2023

Úspěšně jsme přepravili Tatru z Kopřivnice do Bremerhavenu pro našeho klienta. Děkujeme za projevenou důvěru. Rádi nabídneme naše služby nadrozměrné přepravy i vám!

Pokračování článku

Nadrozměrná přeprava pásového rypadla z Kolína nad Rýnem do Sokolova

Přidáno: 3. 3. 2023

Nadrozměrná přeprava strojů je jedna z našich specialit. Přepravili jsme pásové rypadla z Kolína nad Rýnem do Sokolova. Celý průběh přepravy byl naprosto bezproblémový a stroj jsme včas dodali na místo určení. Děkujeme za projevenou důvěru.

Pokračování článku

Nadrozměrná přeprava cisterny

Přidáno: 3. 3. 2023

Nadrozměrná přeprava cisterny z Německa do západních Čech. Děkujeme za spolupráci. Spolehlivou nadrozměrnou přepravu zajístíme i Vám. Kontaktujte nás.

Pokračování článku

Stránky:  1 2 3 4 5 6   »

Poptávkový formulář

Poptejte přepravu zboží nebo si sjednejte osobní schůzku.
*

*

*

*

*

Položky označené * musí být vyplněny